Magiogsjov.dk

(placeholder)

#magiogsjov


  Vi anvender primært balloner fra Qualatex, hvilket sikre dig den bedste kvalitet på balloner, men også balloner af 100% latex som er nedbrydeligt. Det betyder at de ballomer vi bruger nedbrydes lige så let som et egeblad i naturen. Derfor kan du trygt lade os fylde din fest med balloner og stadig tænke på miljøet.


Helium er en meget let, ikke‐brændbar, ikke‐giftig, farveløs og lugtfri gasart. Det er en fuldstændig inaktiv gasart, som ikke reagerer med andre stoffer.

Helium misbruges ved inhalering med den hensigt at få en meget skinger stemme.

Til trods for heliums lave massefylde – det er 7 gange lettere end luft – forbliver gasarten i lungerne efter inhalering. Inhaleret helium kan føre til bevidstløshed, kvælning og pludselig død! Den inhalerede helium fortrænger luft fra lungerne.


Hvor lang tid balloner svæver når de er fyldt med helium afhænger både af størrelse og materiale, men også af temperatur m.m, derfor er disse tider vejledende:

almindelige latexballoner: vi bruger oftest nogen der er ca 23 cm så svæver de 12-16 timer, men vi kan for et ekstra beløb forlænge svævetiden til nogle dage.

Folieballoner: svæver ca 1-2 uger

Bubbleballoner: svæver flere uger


Læs i øvrigt vores betingelser her

Ballonerne

Helium

Svævetider

latex ballon
folie ballon
bubble balloner

Latex ballon

Folie ballon

Bubble ballon

Magiogsjov@gmail.com                                   25121100